.

Oferta pune per operator ne call center ne gjuhet Italisht , Spanjisht , Anglisht , Frengjisht , Gjermanisht , 👉🏻Kerkohet: 🗣️Nivel mbi mesataren ne komunikim i gjuheve 🥇Energji dhe ambicje per te gjener.

Definimi i stresit në punë 3. Apr 10, 2016 · Si Jorida ka dhe shumë të rinj të tjerë që janë diplomuar me rezultate të mira e në pamundësi për të ushtruar profesionin vijnë edhe ngushëllohen me lekët e call centerave.

Në momentin që policia ndërhyri për t’i arrestuar ata fikën serverin qendror me qëllim fshirjen e materialeve dhe të dhënave.

gjithqka bro ,.

. . .

.

ami_05. . .

Published Sep 10, 2020. Apr 13, 2020 · TIRANË– Reduktimi i aktivitetit për shkak të krizës dhe shpenzimet e larta për punonjësit, duket se do të krijojnë vështirësi në dhënien e pagave për shumë kompani call center, ku në këtë sektor sipas të dhënave të INSTAT janë të punësuar rreth 22 mijë punonjës.

Market Research Consultant at ACC Tirana.

.

punimi nuk duhet të paraqes arritje origjinale shkencore (risi shkencore), por, është e nevojshme që të tregohet aftësia e aplikimit të një teorie të caktuar. Programimi ne C++ ne Shqip.

. Me punë nate kuptohet puna e kryer nga ora 22:00 deri në orën 06:00 të mëngjesit.

.
Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj.
Klevis Buzo, djaloshi 23-vjecar nga Korca, prej disa muajsh drejton seden e mbasdites (IDS, rruga e Barrikadave) në fushatën “Edison Casa”.

ExcelHeru Membuat Form Login untuk Membatasi Akses Data.

2020.

Cv-ja është një dokument personal e cila kërkohet gjatë aplikimit për punë nga punëdhënësi. Published Sep 10, 2020. Në të listohen të gjitha informacionet pë të arriturat tuaja personale dhe profesionale të cilat do të analizohen.

. Mar 30, 2015 · Puna si operator telefonik është një punë shumë e përhapur kohët e fundit në Shqipëri. . . Teoritë e procesit 4. .

Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta.

Beci: 9 maj 2016, ne zgjodhëm Ditën e Europës për të çelur Muzeun e Fotografisë Marubi. .

.

194.

19 Nëntor, 2021.

.

SHKODER MEDIA INFO-09/05/2023.